torstai 1. syyskuuta 2016

Ei oo totta!

Kyllä on nyt tärkeä olo: takana on elämäni ensimmäinen työmatka! Luovana kirjoittajana ja freelancerinä reissu oli tietenkin täysin omakustanteinen ja palkaton mutta silti. Ajattelin, että en varmasti hehkuta tätä, mutta kyllä hehkutan kun hehkututtaa! 

Tapasin Tampereella ihanan ja innostuneen Etuovitiimin. Nimesin heidät yksinvaltiaan oikeudella heti työkavereikseni. Päivän aikana kuunneltiin rastojaan viuhtovan mediayhteiskunnan kriisituotoksen Katleena Kortesuon hersyvää luentoa bloggaamisesta. Lisäksi suunnittelimme uudistuvaa Etuoviblogia ja minun uutta pilvilinnoissa huterasti huojuvaa postaussarjaa. Päivän huipennukseksi voitin Katleenan mielenkiintoisen kirjan blogimarkkinoinnista! Ensimmäinen arpajaisvoittoni ikinä!!

Yön nukuin omenapuun alla ja aamulla ennen koulutuspäivää kerkesin kierrellä Tampereen keskustassa, jossa on muuten todella paljon huikean kauniita ja rouhean rosopintaisia punatiilitaloja. Salaa taas halailin rakennuksia...
Päivän päätteksi poikkesin Tammerpuiston ravintolan terassille ja kilistelin itse itselleni itseni kunniaksi! Illalla VR kuljetti väsynyneen, mutta niin intopinkeän työmatkalaisen kotiin että ei toista! Juna on kyllä mahtava paikka olla vaan ja tehdä keskeytyksettä mitä huvittaa. Suuri kiitos Etuovelle lämminhenkisestä kyläilystä ja mielenkiintoisesta koulutuspäivästä! Nähdään taas!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti