keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Ässä hihassa

Paapatan aina kovasti S-ketjua vastaan silti vihreä kortti törkeästi taskussa vilkkuen. Ylpeys ei millään antaisi myöten kehua Oulun uutta S-ketjun linnaketta, mutta sanon sen nyt silti: Valkea on upea!

Vihdoinkin Ouluun tuli oikea kauppakeskus ja sen myötä mm Indiska, Granit, Sokos, P.o.p ja BikBok. Eniten kauppakeskuksessa kuitenkin ihastuttaa -ihanan ihmisvilinän lisäksi - kesäkadun tunnelmalliset kahvilat.  Suosikiksesi on noussut herkullisten salaattien, hyvä kahvin ja rennon henkilökunnan vuoksi pala Helsinkiläistä kahvilakulttuuria: La Torrefazione.


Täällä baristat valmistavat  korkealuokkaisista kahvilaaduista peruskahvien lisäksi erityisen pehmeää gourmetkahvia sifonimenetelmällä. Sifonilla valmistettuun kahviin voi kuulemma törmätä vain maailman laadukkaimmissa kahviloissa. Jo itse valmistustavan seuraaminen on katsojalle jonkinasteinen elämys. Suosikkini on Simba hiukan jäähtyneenä äklömakean snickerskakun kera!

Tulevaisuudessa La Torrefazzione aikoo järjestää asiakkaille kahvikoulutuksia ja pöydissä voi lueskella kahviopuksista faktoja kahvien alkuperästä ja erilaisista valmistustavoista. Jännää! Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti