maanantai 22. elokuuta 2016

Mobile home!

Meillä on nyt viikon ajan ollut ihan oma piha! Piha on ollut Ähtärin, Jämsän, Porvoon ja Helsingin leirintäalueilla nurmikkoineen, puineen päivineen.


Vuokrasimme ksälomareissun ajaksi auton perään hirveillä ennakkoluuloilla asuntovaunun. Kilometrien lisääntyessä on lisääntynyt myös ihastus tähän ihan uudenlaiseen matkailuun! Kyllä on helppoa ja hauskaa kun hätäpissalle voi pysähtyä mihin vain, kakkavaipat voi vaihtaa tuosta noin vaan bussipysäkillä uuteen ja välipalaa saa vaikka kioskit olisivatkin jo kiinni. Pienten lasten ja koiran kanssa on mahtavaa kun ei edellisreissun tapaan tarvitse kannella reppuja, rinkkoja, tabletteja ja taaperoita jatkuvasti hotellista hotelliin. 


Tällä reissulla olen huomannut kuinka ikävä minulla onkaan ollut pihaa ja metsää. Laiska minäni nauttii kun lapset ja koiran voi tuosta noin vaan päästää pihalle riehumaan. 


Esikoisen ollessa ihan vauva asuimme omakoti- ja rivitalossa, jotka eivät siihen elämäntilanteeseen tuntuneet sopivan ollenkaan. Muutimme kerrostaloon joka tuntui olevan vastaus kaikkeen ahdistukseen. Nyt kun nuo kaksi kasvaa kasvamistaan ja koiravauvakuume nousee nousemistaan olen huomannut kuinka välillä mietiskelen ihan tosissani omakotitaloa kerrostalon sijaan.


Viimevuoden kesälomareissun teemana oli "muutettaisko Ruotsiin?!?" Sitä edellisen kesäloman teemana oli 10 kaupunkia ja niiden leipomot. Tämän reissun teemaksi on matkan aikana noussut  "muutetaanko sittenkin omakotitaloon?!?" 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti