maanantai 4. tammikuuta 2016

Unelmien koti

Minkälaista kotia me sitten etsimme?

Unelmien kotini olisi tällä hetkellä 200 neliöinen, avara ja valoisa huoneisto sata vuotta vanhassa hyvin hoidetussa taloyhtiössä Helsingin keskustassa kauniin puiston ja veden vieressä. Että semmosta. Lotossa pitäisi voittaa ja lottoa en pelaa niin se siitä.

Realistinen ja saavutettavissa oleva unelmien kotini olisi kolmen tai neljän huoneen valoisa ja avara, hyväkuntoinen kerrostaloasunto rauhallisessa pihapiirissä Helsingin keskustan tuntumassa.

Sijainti on prioriteetti nro 1. Asunnon pitäisi olla hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä saisi olla puisto. Talon pitää olla kaunis sisältä ja mieluusti myös ulkoa. Paljon ikkunoita, avara ja järkevä pohjaratkaisu. Mieluiten leveät ikkunalaudat ja lankkulattia, toimiva omaperäinen keittiö, riittävän iso kylpyhuone. Taloyhtiön oma piha olisi kiva. Päiväkoti ja koulu kävelymatkan päässä.

Olemme valmiita joustamaan omasta pihasta, neliöistä, hissistä, parvekkeesta, kerroskorkeudesta...mistä vielä? Me arvostamme sitä, että palvelut on lähellä sekä sitä, että kouluun, töihin ja harrastuksiin saa kävellä. Arvostamme asumisen helppoutta, yhteisöllisyyttä ja ekologisuutta.

Kiinnostaisi tietää mitä muut lapsiperheet arvostavat ja miksi?

Lue myös: Kivitalo Kaivopuistossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti